Van Giffen    

Fancy CSS Buttons Css3Menu.com

Historie

Ons kantoor in Amsterdam is ontstaan uit de samenwerking tussen twee ondernemende juristen die elkaar aan het begin van dit millennium hebben ontmoet en het besluit namen om hun krachten te bundelen.

Gerrit van Giffen, de oprichter en daardoor de naamgever van het kantoor, is uit Nederlandse ouders op de Nederlandse Antillen geboren. Na zijn studie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heeft hij enkele jaren gewerkt voor het gerenommeerde Amsterdamse kantoor dat toen nog Van Doorne & Warendorf heette. Hem werd gevraagd om op Curaçao een nieuwe vestiging van dat kantoor op te richten. Gerrit kwam al snel tot de conclusie dat hij een praktijk geheel naar zijn eigen inzicht wilde inrichten en hij begon in Willemstad voor zichzelf. Aldaar runt hij nu ruim een kwart eeuw zijn eigen kantoor.

Hanno Billet is in 1993 als fiscaal jurist afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij vervolgde zijn juridische opleiding aan de Rijksuniversiteit Utrecht en de Harvard Law School. Na zijn afstuderen heeft hij tot 1997 als fiscalist en bedrijfsjurist gewerkt en was hij tevens verbonden aan het Buro voor Rechtshulp in Eindhoven. Daarna is hij als advocaat werkzaam geweest voor Van Giffen Advocaten op het eiland Sint Maarten. Sinds 2002 werkt Hanno als advocaat van Van Giffen Advocaten in Amsterdam. Daarnaast is Hanno als gecommitteerde lid van de tentamencommissie van de juridische faculteit verbonden aan de Hogeschool Avans Fontys te Tilburg.

Momenteel houdt Hanno praktijk in Amsterdam en Gerrit in Willemstad.